11 effektive måder tjene penge med Fiverr online

11 effektive måder tjene penge med Fiverr online

 

Fiverr.com har eksploderet som den bedste kilde til mikro-jobs og services på internettet. Takket være deres dyre markedsføringskampagner for mange millioner, så er det svært at finde nogen som ikke kender til Fiverr. Det er heller ikke overraskende at flere og flere virksomheder, både offline og online, bruger de services som bliver tilbudt på Fiberr.

Eftersom at Fiberr har haft evnerne til at trække en masse nye kunder til, så kommer der også mere og mere efterspørgsel på de digitale services der er til rådighed på platformen. Her er 15 måder hvor du kan tjene penge på Fiverr.com. Det kan måske se ud som om at du ikke tjener særligt meget på disse services,, da hver service maksimalt kan indbringe 5 dollars (30 kroner), men på meget kort tid kan du lære at lave disse opgaver hurtigt, og tilføje ekstra services så den indkomst du får fra Fiverr, faktisk bliver ret stor.

 

Hvad er Fiverr?

Fiverr er en ledende markedsplads for jobs og services, som koster kun 5 dollars (30 kroner). Der findes en masse folk på platformen som køber og sælger services eller produkter hver dag igennem Fiverr.

De tilgængelige services kan være alt lige fra reklame til virksomheder, til design af logoer eller sjove videoer, lige for at nævne nogle af dem.

Disse services bliver på Fiverr kaldt ’’Gigs’’. Du kan finde nærmest hvad som helst derinde faktisk.

Der findes folk fra hele verden som besøger siden for at tilbyde deres service og ekspertise, hvilket også gør at platformen er blevet utroligt populær på meget kort tid.

 

Hvordan tjener man penge på Fiverr – Trin for trin guide?

Når man skal tjene penge på Fiverr, så er der utroligt mange forskellige måder at gøre det på. Men det er vigtig at du finder nogle måder, hvor du hurtigt kan klare hver eneste opgave, da du kun får de 5 dollars for hver betalt opgave.

For at udbyde et job eller en service, så skal du oprette en profil på Fiverr, og fortælle kort hvad du præcist kan tilbyde dine kommende potentielle kunder af jobs.

 

Trin 1 – Øvelse

Det første du skal gøre er at finde det job/Gig du gerne vil tilbyde. Derefter skal du øve dig, så du hurtigt kan klare opgaverne. Det tager måske et par uger, men når du først har fundet ud af hvordan du kan klare et job hurtigt, så går det også hurtigt for dig at tjene nogle penge.

 

Trin 2 – opret et gig (job)

Når du har fundet det gig du gerne vil lave, så skal du oprette et gig. Det gør du ved at finde en overskrift som er iøjnefaldende. Hvis du laver videoe anmeldelser, så kunne det være ’’I can make video reviews of your products within 24 houers for 5$’’. (årsagen til at jeg skriver det på engelsk, er fordi der besøgende fra hele verden, så man får langt flere kunder ved at skrive engelsk)

 

Her er nogle titler som du kan bruge:

 • I make GREAT video reviews for your business for 5$
 • I create AWESOME video reviews for 5$
 • I make PROFESSIONAL video reviews for 5$

Leg med det. Du har nok fået en ide om hvordan man gør.

 

Trin 3 – Find et billed

Hvis du søger efter lignende gigs/jobs på Fiverr, så vil du lægge mærke til at der er nogle som har bedre billeder, og som virkeligt skiller sig ud.

Undersøg og brug de andre billeder som inspiration og find nogle billeder som virkeligt skiller sig ud.

Når du har fundet et godt billede, som du vil bruge, så kan du bruge PicFont.com til at lave dine Fiverr gig billede. Hvis du virkeligt vil skille dig ud, så kan du også hyre en på Fiverr til at lave det for dig.

 

Trin 4 – Lav en beskrivelse

Din beskrivelse er også en meget vigtig del af at få success på Fiverr.

Ligesom med billeder, så søger folk også på Fiverr og kigger efter andre topsælgeres beskrivelser, og brug dem som inspiration.

Men du må aldrig kopirere deres beskrivelser, fordi så kan du risikere at blive banlyst fra Fiverr. Men brug dem som inspiration og lav din egen unikke beskrivelse.

 

Trin 5 – Tags og søgeord

En af de vigtigste ting ved dine jobs på Fiverr er at sætte Tags og søgeord (keywords) ordenligt op.

Der er en masse folk som ikke har indset at hvis dit gig ikke har fået sat ’’tags’’ korrekt sat op, så vil det blive svært at finde for andre. Det er nemlig en vigtig ting at sætte op, når du skal få en god placering på Fiverr.

Nu har du hermed lavet dit job på Fiverr og er i gang med at tjene penge.

 

Sådan tjener du penge på Fiverr

 

1. Tilbyd e-bøger eller rapporter som du har skrevet

De fleste services på Fiverr kræver at du skal tage en bestemt opgave, for at blive betalt. Med andre ord, så skal kunderne sende dig nogle specifikationer og så skal du producere noget helt frisk materiale, baseret på disse specifikationer. En af mine ynglings måder at tjene penge online på, er at lave om på den måde at arbejde på. I stedet for at arbejde på hver ordre for 5 dollars, så skriv i stedet for en e-bog (på engelsk, da de fleste kunder er engelsk), og sælg den igen og igen og igen. Så længe at du skriver klart og tydeligt at du ikke sælger rettighederne til e-bogen, men kun selve e-bogen, og derfor beholder copyrighten, så er det helt i orden og det kan du tjene mange penge på.

 

2. Tilbyd sociale medie services

Det er ikke overraskende at en stor del af de services der købes og sælges på Fiverr involvere Facebook reklame eller lignende. Virksomheder er desperate til at få trafik på deres hjemmesider og de er fuldstændig ligeglade med at betale 5 dollars for at få mere trafik til deres hjemmeside. Derudover så er der også nogle som søger hjælp til at lave ’’facebook ads’’, hvilket altså er reklamer på facebook for deres virksomhed. Hvis du er dygtig, så kan du let få et fast samarbejde med nogle virksomheder og tjene langt mere end 5 dollars.

 

3. Skriv hurtigt og bliv betalt

Hvis du kan skrive meget hurtigt, så kan du sagtens blive meget godt betalt. Hvis du kan skrive 400 ord på 12 minutter eller mindre, så kan du let tjene over 150 kroner i timen ved at tage skrive opgaver på Fiverr. Det hele handler om at skrive indhold af høj kvalitet, så dine købere forsætter med at komme tilbage til dig, med flere opgaver.

Der findes utroligt mange virksomheder derude der gerne vil have skrevet tekster til deres blogs eller produkt beskrivelser, og da de ikke selv har tiden til at lave disse tekstforfatter opgaver, så er det faktisk et af de mest søgte opgaver på Fiverr, hvor du hurtigt kan få en masse faste kunder og tage mere end de 5 dollars på Fiverr.

Der findes et kæmpe lånemarked hvor du kan skrive tekster for lånesider hvor man kan sammenlign kviklån som især er kæmpe i udlandet, og hvor du praktisk talt kan ende med at leve af at skrive fuldtid for nogle af disse virksomheder, hvis de altså kan lide dine gigs på Fiverr.

 

4. Lav digitale tegninger

Hvis du kender nogle automatiske fotoværktøjer, så kan du lave kreative digitale tegninger på ingen tid. Folk søger hele tiden efter grafiske billeder til virksomheder eller hjemmesider.

Ofte så kan du med nogle værktøjer på under 5 minutter lave et logo som du kan sælge videre til de virksomheder som efterspørger, og så kan du altså virkeligt få solgt mange logoer eller andre kreative tegninger i løbet af en dag.

 

5. Bliv en virtuel assistent

Afhængig af hvilket land du lever i, så kan du sandsynligvis tjene en ganske fornuftig løn ved at sælge en time eller to til at være virtuel assistent for en klient som du finder på Fiverr.

 

6. Fritlæg billeder

Hvis du kan finde ud af at fjerne baggrunden på et billede med photoshop, så kan du tjene nogle seriøse penge på at frilægge billeder igennem Fiverr. Virksomheder og privatpersoner leder altid efter måder at få fritlagt deres billeder, så de kan bruge dem online. Det bedste af det hele er at hvis du finder en virksomhed at samarbejde med, så går de som regel altid til den samme, hvis de er godt tilfredse med den service og de fritlagte billeder som du har leveret.

 

7. Skriv anmeldelser

Hvis du er hurtig til at skrive, og kan skrive 400 ords anmeldelser på mindre end 12 eller 10 minutter, så kan dette være et job som er perfekt til dig. Der vil altid være virksomheder som søger folk som gerne vil skrive en anmeldelse af deres produkter eller services.

Det gode ved at lave anmeldelser for virksomheder, er at hvis du er dygtig til at lave nogle virkeligt grundige anmeldelser som folk kan relatere til, så vil virksomhederne gerne bruge dig igen til at lave anmeldelser af flere produkter. Hvis du skriver hurtigt, så kan du let tjene over 150 kroner i timen på at skrive disse anmeldelser, og du kan arbejde hjemmefra lige præcis hvor du ønsker.

 

8. Lav videoanmeldelser

Hvis du ser præsentabel ud, og kan tale professionelt (og gerne engelsk, så du har flere potentielle kunder), så kan du tilbyde at lave video anmeldelser. Det er faktisk en af de mest solgte jobs på Fiverr, så du burde let kunne få kunder allerede i dag hvis du laver et opslag.

Det er ligesom når man skriver anmeldelser. Der findes utallige virksomheder som gerne vil have lavet video anmeldelser på nettet, fordi de gør deres kunder trygge ved at handle på deres hjemmeside, fordi de kan se at andre kunder er glade for produkterne eller de service de tilbyder.

 

9. Brug software til at lave en SEO rapport

Der findes virkeligt meget software derude, som fortæller dig hvor godt din side er placeret på google, og giver dig en detaljeret rapport over hvordan statussen er for hjemmeside på søgemaskinen. Du får en rapport som fortæller dig hvad du kan forbedre på din hjemmeside, for at du kommer højere på google og forbedre din hjemmeside med SEO. Dette er også utroligt efterspurgt på Fiverr, og hvis du finder et ordenligt stykke software, så kan du hurtigt lære at betjene det og på den måde tjene en god slat penge.

Hvis du selv kan finde ud af at lave SEO, så kan det være at virksomhederne som du laver rapporten for, har brug for hjælp til at løse de problemer som der står på rapporten. Der kan du hjælpe dem, og have en ekstra forretning ved siden af, hvor du kan tjene langt mere end hvad du får igennem Fiverr.

 

10. Lav logoer

Hvis du kan finde ud af at lave designs, så er der en stor efterspørgsel efter billige logoer, og du kan med mange programmer såsom eksempelvis photoshop

 

11. Køb gigs på Fiverr og sælg dem videre

Hvis du virkeligt vil tjene mange penge på Fiverr, men du ved at du ikke kan finde ud af nogen af de andre ting på listen, så kan du faktisk gøre en helt anden ting, som du tjener langt flere penge på. Du kan nemlig købe nogle af de gigs der ligger på Fiverr, og videresælge dem til andre kunder, som du finder som freelancer.

Hvis du eksempelvis laver logoer og grafisk designs som freelancer, så kan du outsource dine egne arbejdsopgaver og finde et gig på Fiverr som laver det for 5 $. Derefter kan du sælge disse logoer for 300 kroner hvilket svare til en 10 gange højere pris.

Uanset hvad du laver som freelancer, så er det nærmest helt sikkert at du kan finde en som tilbyder det som job på Fiverr. Hvis du har mange kunder som freelancer, så kan du virkeligt tjene mange penge ved at outsource alt dit arbejde.

Konklusion

Der er rigtigt mange gode muligheder for at tjene penge på Fiverr. Hvis du bliver god til at lave de forskellige gigs og derved også hurtig, så kan du faktisk tjene rigtigt mange penge hjemmefra ved brug af denne enorme platform.

Hvis du vil lære mere om Fiverr, så kan du oprette en konto på Fiverr her.

 

BrainLoad Forfatter

Kommentarer

  gamefly free trial

  (maj 1, 2019 - 2:05 pm)

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has aided me out loads.
  I am hoping to give a contribution & help other users like its
  helped me. Great job.

  gamefly

  (maj 2, 2019 - 1:53 pm)

  Hi there mates, good paragraph and fastidious arguments commented here,
  I am in fact enjoying by these.

  gamefly

  (maj 3, 2019 - 12:45 pm)

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have
  any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no backup.
  Do you have any solutions to stop hackers?

  gamefly free trial

  (maj 4, 2019 - 12:18 pm)

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly helpful & it helped me out
  a lot. I am hoping to give something again and help others like you helped me.

  gamefly

  (maj 5, 2019 - 7:17 am)

  An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who has
  been conducting a little research on this. And he actually ordered me breakfast simply because I discovered it for him…
  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending some time to discuss
  this matter here on your internet site.

  gamefly free trial

  (maj 6, 2019 - 10:48 am)

  It’s amazing in favor of me to have a web
  page, which is valuable in support of my experience.

  thanks admin

  free minecraft

  (maj 7, 2019 - 6:06 am)

  obviously like your web-site however you have to test the spelling
  on several of your posts. Several of them are rife
  with spelling issues and I find it very troublesome to tell
  the reality on the other hand I’ll certainly come again again.

  how to download minecraft

  (maj 8, 2019 - 7:16 pm)

  I’d like to find out more? I’d love to find out more details.

  shasha.mytalk.io

  (maj 8, 2019 - 7:25 pm)

  Kitap Çok Satanlar Listesi Kitap Kurdu Sipariş

  minecraft free download

  (maj 8, 2019 - 10:19 pm)

  Good day! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thanks

  Danske Bøger

  (maj 9, 2019 - 5:15 am)

  Yeni Çıkacak Kitaplar Ucuz Kitaplar Burada

  yeezy boost 350

  (maj 9, 2019 - 10:42 am)

  I am commenting to let you understand of the terrific experience my friend’s daughter enjoyed checking your web site. She noticed a lot of details, with the inclusion of what it’s like to have an ideal helping character to let folks smoothly understand several very confusing topics. You really did more than her expected results. I appreciate you for displaying those good, healthy, edifying as well as unique tips on this topic to Mary.

  free minecraft download

  (maj 9, 2019 - 11:31 pm)

  It is in reality a nice and helpful piece
  of info. I’m happy that you shared this helpful info with us.
  Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  g

  (maj 12, 2019 - 11:04 am)

  Hello There. I found your blog using msn. This is a
  really well written article. I will make sure to bookmark it and come
  back to read more of your useful info. Thanks for the post.
  I will certainly comeback.

  download minecraft for free

  (maj 12, 2019 - 7:51 pm)

  Saved as a favorite, I love your site!

  g

  (maj 13, 2019 - 2:58 am)

  It’s remarkable to pay a quick visit this website and reading the views of all mates concerning this paragraph, while I am also keen of
  getting experience.

  Donna

  (maj 14, 2019 - 10:51 am)

  It works quite well for me

  defter

  (maj 14, 2019 - 10:57 am)

  Online Kitap Al En Iyi Online Kitap Siteleri

  pdf

  (maj 14, 2019 - 7:47 pm)

  Top On Kitap Listesi Kitap Sepeti

  download minecraft free

  (maj 15, 2019 - 10:04 am)

  What’s up to every one, it’s actually a pleasant for me to pay a quick visit
  this web page, it contains useful Information.

  minecraft download for free

  (maj 15, 2019 - 9:36 pm)

  Great article.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.